• Baukje Bosma

Het verhaal achter Gelukkig Verhuizen

Leuk dat je de moeite neemt om mijn weblog te lezen! Bedankt! Dit klinkt misschien cliché.. maar ik ben helemaal nieuw in de wereld van de weblogs en erg enthousiast als er een bezoeker op mijn site is!


Zoals je hebt kunnen lezen schrijf ik blogs in verschillende thema’s met een zakelijk tintje. Ik kan mij voorstellen dat je nieuwsgierig bent wat zich achter de schermen afspeelt en wat mij drijft.


Daarom geef ik in deze blog antwoord op de vraag:


Waarom ik Gelukkig Verhuizen heb opgericht


Baukje Bosma

Waarom eigenlijk?


Waarom geef ik gratis informatie en deel ik tips die je nergens anders vindt?


In de makelaardij is een kenniskloof tussen de makelaar en de koper of verkoper.

Volgens mij wordt dit ook bewust in stand gehouden. Ook logisch natuurlijk, er moet brood verdient worden. Mijn generatie, de generatie Y of hoe je het ook maar noemt, houdt daar niet zo van.


Dit is de generatie die op Google antwoord wil vinden op alle vragen, zelf na denkt en niet zomaar iets gelooft.


Ik ben een paar jaren geleden begonnen in de wereld van de woningmakelaardij. Het leek mij super leuk om mensen te begeleiden bij een belangrijke stap in het leven.


Toen ik het mij vrienden, familie en kennissen vertelde werd gezegd dat ik nu snel geld kon verdienen! Huuuh snel geld verdienen? Dat is voor mij nooit een drijfveer geweest.


Ik geloof dat je moet doen wat je leuk vindt en moet kunnen uitleggen waarom je dat doet. En uiteindelijk is het inkomen dan maar bijzaak.


Toen ik makelaar werd kwam ik er ook achter dat het één van de minst betrouwbare beroepen is. Ik zal wel erg naïef zijn maar ik woon in het dorp Feanwâlden met ongeveer 3600 inwoners. Als ik niet eerlijk zou werken zou mijn reputatie heel snel naar de knoppen zijn en kan ik een goed gesmeerde boterham wel vergeten.


Als je mij vraagt waar de makelaar over 20 jaar staat? De makelaar zal transformeren naar een woningmarktadviseur, een spin in het web die de juiste specialist koppelt aan de verkoper of koper.


En die verkoper of koper gaat nog meer zelf doen met behulp van internet.

Hoe vind je in al die brei van informatie wat voor jou echt belangrijk is? Op mijn weblog vind je eenvoudige tips en adviezen die gratis zijn en in begrijpelijke taal geschreven.


Leven bij jou vragen als: hoe vind ik een goede makelaar? Ben ik geschikt om zelf mijn woning te verkopen? Hoe werkt de onderhandeling?


Ik plaats regelmatig een nieuwe blog met antwoorden op een veelvoorkomende vragen.

Is het helemaal gratis? Zeker, maar ik zou het leuk vinden om een reactie van je te krijgen. Ook nodig ik je bij deze uit om de Facebook pagina van Gelukkig Verhuizen leuk te vinden😊

Zoek je een makelaar in regio Leeuwarden of in Feanwâlden en omgeving? Ik hoop dat je aan mij denkt! Hier vind je mijn contactgegevens.


p.s. omdat ik merk dat woningkopers of verkopers steeds meer zelf willen doen biedt ik ook deeldiensten aan. Zo bepaal jij waar je een makelaar voor in wilt zetten. En kun je de kosten laag houden. Nieuwsgierig? Klik dan hier.


Wil je meer over mij weten? Lees dan Over Mij.

Recente blogposts

Alles weergeven