Over mij

Hej! Welkom op mijn weblog.

Ik ben Baukje Bosma en ben begonnen met het schrijven van blogs omdat ik mij verwonder over de woningmarkt.

 

Ik zie frustraties bij woningzoekers, teleurstellende verkopers en snelle makelaars. Daarom kwam ik op het idee om mijn ervaringen uit de praktijk te delen en hoop ik dat jij hier echt iets aan hebt.

 

Mijn missie is om de kenniskloof binnen de woningmarkt te verkleinen en bij te dragen aan meer transparantie en eerlijkheid. Vandaar ook de naam Gelukkig Verhuizen.

Ik werk fulltime als zelfstandige (VBO) makelaar en heb een samenwerking met Makelaardij Op Maat. Ik ben actief in mijn woonplaats Feanwalden en de regio, waaronder Leeuwarden. Ik heb een frisse blik op de woningmarkt en vind het belangrijk dat de koper en verkoper een goed gevoel hebben over de deal. Ik heb een heldere aanpak, ben nuchter en nieuwsgierig van aard.

Ik merk dat kopers en verkopers steeds meer zelf willen doen. Daarom werk ik met een uniek concept. Je kunt bij mij deeldiensten afnemen zodat je alleen betaalt voor datgene wat je nodig hebt. Nieuwsgierig? Kijk maar eens bij de diensten.

Wie ben ik nog meer in het dagelijks leven? Ik woon samen met mijn ondernemende vriend Bouwe, ik ben gek op paardrijden, hou van een feestje of een gezellige avond met vrienden en familie. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen koffie drink. Een dag niet gelachen is voor mij een dag niet geleefd. Ik zou een workaholic kunnen zijn. Ik besteed het huishouden het liefst uit. Ik raak enthousiast als ik mensen met ideeën kan samenbrengen.

 

Wil je nog meer over mij weten of met mij kennismaken? Heb je tips voor mij? Stuur mij een mail info@gelukkigverhuizen.nl of volg mij op Instragram.

Mag ik je uitnodigen om de Facebookpagina van Gelukkig Verhuizen leuk te vinden? Dan blijf je op de hoogte als er een nieuwe blog is geplaatst. Ook deel ik handige tips voor de koop of verkoop van je woning. 

Veel leesplezier!

GV_LogoStaand.jpg