Een makelaar in Leeuwarden nodig?

Baukje Bosma werkt als makelaar bij Makelaardij Op Maat en is actief als makelaar in Leeuwarden.

 

In Leeuwarden zijn veel makelaars. Ben je opzoek naar een makelaar die het anders doet? Dan ben je bij Baukje Bosma aan het juiste adres. Zij onderscheidt haar met haar weblog Gelukkig Verhuizen. Hierop staan eerlijke tips en adviezen.

 

Baukje Bosma gebruikt haar ervaringen uit de praktijk om kopers, verkopers en woningzoekers te informeren. Ben je naar aanleiding van deze informatie opzoek naar een makelaar in Leeuwarden? Dan kun je haar inschakelen. Zij bemiddelt bij de aankoop of verkoop van een woning.

Leeuwarden is de bruisende hoofdstad van de provincie en was de culturele hoofdstad van 2018. De woningmarkt in Leeuwarden is volop in beweging. In bepaalde wijken worden woningen heel snel verkocht. Een makelaar in Leeuwarden met ervaring is enorm handig. Zo voorkom je dat je bijvoorbeeld te veel betaalt voor een woning of dat je het huis te snel van de hand doet.

Baukje Bosma is van mening dat er maar één kans is voor de eerste indruk. Daarom wordt een verkoop goed voorbereid. Dit wordt gedaan met behulp van een plan van aanpak. En bij de aankoop van een woning werkt zij een aankoopstrategie uit. Geen snelle aan- of verkoop, maar een gedegen en goede voorbereiding.

Dus zoek je een makelaar die gericht is op de toekomst? Een makelaar zonder praatjes en geen snelle verkoop? Dan ben je bij Gelukkig Verhuizen aan het juiste aders. Baukje Bosma is van mening dat Geven Loont en dat de makelaar van de toekomst een adviserende rol heeft. Daarom is veel informatie op de site vrij toegankelijk. Maar je kunt Baukje Bosma dus ook inschakelen als makelaar in Leeuwarden.

Een voordeel als je diensten afneemt bij gelukkigverhuizen is dat je niet vast zit aan hoge kosten. Je bepaalt zelf wat je nodig bent. Dit geldt voor het aankopen maar ook het verkopen van een woning. Bijvoorbeeld dat je alleen een makelaar mee neemt naar de bezichtigingen en de rest van het traject zelf doet. De kosten kun je vinden onder diensten.

Baukje Bosma werkt vanuit haar woning in Feanwâlden. Zij heeft geen traditioneel kantoor. Wil je een afspraak maken? Zij komt graag bij je langs.

Wil je meer weten? Lees dan eens Over Mij. Ook kun je vrijblijvend contact opnemen als je meer informatie wilt hebben.

 

.